BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Van Aert heeft gemengde gevoelens bij eerste Tourweek, maar voelt wel dat hij beter wordt: “Ik ga sowieso meer mijn kans wagen”

Tour de FranceWout Van Aert rijdt zeker geen anonieme Tour de France, alleen bleek zijn conditie tot dusver nog niet goed genoeg om zich écht te mengen voor dagsucces of om het geel te pakken. Van Aert lijkt ondanks het verschroeiende eerste deel van deze Tour nog hongerig. Zal hij na de exit van Primoz Roglic met een leadout sprinten? Hoe ver zit hij nog verwijderd van zijn topvorm en wat denkt hij van de prestaties van Tadej Pogacar? Van Aert bespreekt het hieronder allemaal.

6 reacties

  • Lucien Mertens

    3 jaar geleden
    Het staat iedereen uiteraard vrij om fan te zijn van die Hollander maar feit is toch dat hij er uit stapte toen het écht moeilijk begon te worden. Wellicht heeft hij gelijk dat hij zijn volgende doelen niet wil hypothekeren, misschien ook niet, dat zien we later wel.
  • Jos Gosier

    3 jaar geleden
    Hij heeft nu zeker meer kans want Matieu en Tim doen niet meer mee.
  • Saelens Nico

    3 jaar geleden
    Wout , vorige week heruitzending van Het Huis gezien ; ik blijf een zeer grote fan van deze aimabele topsporter ! ik zou het je heel hard gunnen man, een overwinning in de Tour ; chic !
  • patrick de bock

    3 jaar geleden
    Ik was, ben, en blijf fan van die Hollander….
  • Peter Van Endert

    3 jaar geleden
    Wout ik kan maar 1ding zeggen je bent één super renner blijven volhouden je bent ongelooflijk voor de Belgische bevolking. Maar er zijn natuurlijk nog veel Belgische renners die super zijn