AP
Volledig scherm
© AP

Prins William is nooit fan geweest van Meghan: “Hij vindt haar een verdomde vrouw”

RoyaltyMeghan Markle (39) maakte geen goede eerste indruk in ‘The Firm’. In de documentaire ‘Harry and William: What Went Wrong’ vertelt koninklijke experte Penny Junor dat ze vanaf het begin slechte verhalen hoorde over Meghan. “De ‘Suits’-ster was niet zo charmant als ze leek. Ze maakte veel mensen van streek.” Ook Harry’s broer, prins William, zou helemaal geen fan zijn van de hertogin van Sussex.

6 reacties

  • marcel lion

    3 jaar geleden
    Zij is niet zoals ze zich voordoet, dat blijkt uit alles wat na het huwelijk gebeurd is. Dit is Harry zijn zaak maar hij moet ook zijn familie niet afbreken en niet impulsief reageren.eerst even nadenken en eens kijken hoe ze omgaat met haar familie. In de tijd van suits waren erachter de schermen ook geen leuke opmerkingen over diva gedrag De toekomst zal het uitwijzen. Benieuwd voor de doop, in Windsor is de eis.
  • Chrisje Van Staeyen

    3 jaar geleden
    Dat William maar snel koning mag worden. Charles mogen ze voor mijn part overslaan. Ik denk dat William en Kate dat goed gaan doen.
  • Sylvain Helsen

    3 jaar geleden
    De Britse Queen doet er goed aan om in haar testament te laten opnemen dat noch prins Charles, noch prins William de troon ooit mogen bestijgen. En dat prinses Ann het te zijner tijd van haar overneemt. En dan mag deze laatste op haar beurt later bepalen wie haar gaat opvolgen.
  • Hilde Weymeersch

    3 jaar geleden
    daar kan ik hem geen ongelijk in geven.
  • Fanny Konings

    3 jaar geleden
    Trots op eigen familie, we steunen elkaar steeds doorheen alles en weten wat we aan elkaar hebben zonder verdeeldheid en dit al heel ons leven