Martin Hongla.
Volledig scherm
Martin Hongla. © Photo News

Hellas Verona wil Hongla van Antwerp naar Serie A halen

AntwerpWordt hij de eerste grote uitgaande transfer van Antwerp? Martin Hongla lijkt op weg naar de uitgang bij de Great Old. De 23-jarige Kameroense international staat namelijk hoog op het lijstje bij Hellas Verona, afgelopen seizoen nummer 10 in de Serie A. Antwerp bevestigt dat de Italianen al enkele weken concrete interesse tonen in de speler. Een akkoord is er echter nog niet.

6 reacties

  • Johan Janssen

    3 jaar geleden
    Zeer goede speler, hou hem maar even.
  • WILFRIED DE WILDE

    3 jaar geleden
    Inderdaad Harry Vankrinkelen, héél soms was hij héél goed zoals Refaelov. Bij een goede deal onmiddellijk laten vetrekken.
  • jan boden

    3 jaar geleden
    Vermits het hier een uitgaande transfer betreft betoont Club Brugge niet de minste interesse.
  • Harry Vankrinkelen

    3 jaar geleden
    Inderdaad Paulette Desmarets dat heb je goed gezien komt daarbij nog dat hij het vertikte om pressing te voeren op de tegenstander.Hoop dat Antwerp een goede deal kan doen dat we er vanaf zijn idem wat betreft Rafaelov die na zijn Gouden schoen omzeggens niet meer gepresteerd had!
  • Dirk Van den Bogaert

    3 jaar geleden
    Voor minder dan 10 miljoen liet ik hem niet vertrekken op dit moment want dan zit je zo kort voor aanvang van de competitie met twee leemtes (Refaelov én Hongla) op het middenveld die nog opgevuld moeten worden. Daarnaast is de kans ook niet onbestaande dat hij zich dit seizoen nog meer in de kijker weet te spelen en is hij tegen de tijd dat zijn contract het laatste jaar in gaat nog een pak meer waard.