Nummer 33! Cavendish klopt Van Aert en Philipsen en komt op één zege van Merckx

Tour de FranceNog eentje en dan evenaart Mark Cavendish (36) het zegerecord van Eddy Merckx met 34 overwinningen in de Tour de France. De Brit won in Valence zijn derde rit in deze Ronde van Frankrijk na een sprint die vanuit het boekje werd ingeleid door Deceuninck-Quick.Step. Van Aert en Philipsen strandden op twee en drie. Pogacar behoudt de gele trui. 

34 reacties

  • Leon Dendoncker

    3 jaar geleden
    Dat Cavendish nu sprints wint is omdat één er geen sprinters meer in de groep zitten, en ook geen enkele ploeg een trein als the wolfpack heeft, men kan achter alles iets zoeken, al de sprinters die bij Lefevre gereden hebben en weggegaan zijn hebben nauwelijks nog een sprint gewonnen. Proficiat Cav.
  • Elke De Vleeschouwer

    3 jaar geleden
    Prachtig verhaal van Cavendish!!! Super van Lefevre, heeft daar een gouden oog voor!!
  • Ronny Deckers

    3 jaar geleden
    Het is poepsimpel. Het verschil tussen Cav en Wout/Jasper is die formidabele Wolfpack trein. Philipsen rijdt veruit de snelste sprint van allemaal, maar is al verloren als hij zijn inspanning inzet.
  • philippe vander haeghen

    3 jaar geleden
    Wout zat perfect in het wiel van Cav dus een trein had hij niet nodig. Op de meet komt hij een half wiel tekort. Et alors? Geen schande om zo'n sprint niet te winnen. Philipsen is een beetje een bleitkouse.
  • Andre Dom

    3 jaar geleden
    De vergelijking steeds met Merckx gaat echt niet op,tegen de tijd dat Cavendish op dezelfde hoogte komt fietst hij op z'n 100ste ook nog.