Alderweireld.
Volledig scherm
Alderweireld. © Photo News

Toby Alderweireld, die niemand ziet afhaken voor het WK: “Gouden Generatie niet mislukt zonder prijs”

Rode DuivelsIn een interview met Sport/Voetbalmagazine vindt Toby Alderweireld niet dat we van een mislukking mogen spreken als de ‘Gouden Generatie’ van Rode Duivels geen prijs pakt. “We gaan onszelf niks kunnen verwijten.” In Qatar dan maar een nieuwe kans, want hij denkt dat iedereen doorgaat tot het WK.

42 reacties

  • eric debanne

    3 jaar geleden
    Ze mogen die naam gouden generatie veranderen voor deze rod duivels die mislukt zijn en nog nooit iets gewonnen hebben ...! Tegen toplanden kunnen ze het niet ... Op het WK zal het niet beter worden
  • WILFRIED DE WILDE

    3 jaar geleden
    Wanneer dit een "Gouden Generatie" is is ze zeker mislukt. Geen prijs is toch mislukt zeker? Wat zou een mislukking dan wel voorstellen?
  • Marc Van Leeuwen

    3 jaar geleden
    Niet zolang ze Lukaku blijven opstellen, hij mist veel te veel. KDB op het middenveld, Eden vleugelspits en CDK in de ploeg en in de verdediging niet die met zijn rastahaar, en een trainer die kaas heeft gegeten van tacktiek en speelt om te winnen niet om mee te doen.
  • Eric Leysen

    3 jaar geleden
    Hopelijk is iedereen fit tegen dan, en wil Martinez (of een andere trainer) voetballen zoals Italië en Spanje. Hopelijk ook gaan er een paar jonge kleppers zoals Doku mee ipv een aantal spelers die niks bijbrengen en nu geselecteerd werden . Zonder die voorwaarden zal het opnieuw niks worden.
  • boris paesen

    3 jaar geleden
    Het is eerder de glazen generatie. Ze zijn meer gekwetst dan iets anders en hebben nog nooit iets gewonnen.