De Britse premier Boris Johnson.
Volledig scherm
De Britse premier Boris Johnson. © Photo News

Britse regering versoepelt coronaregels voor gevaccineerde mensen

De Britse regering versoepelt volgende maand het coronabeleid voor volledig gevaccineerde mensen in Engeland. Zij hoeven vanaf 16 augustus niet meer in zelfisolatie als iemand in hun omgeving besmet blijkt te zijn met het virus, bericht de BBC.

6 reacties

  • Gino Denil

    3 jaar geleden
    Voor sommigen moeten we de doden er maar bij nemen. Als hun winst er maar niet onder lijdt.
  • luc vlemincx

    3 jaar geleden
    Alles is tegenwoordig goed om de mensen onder de knoet te houden, maar de grote vraag is hoelang gaan we dat nog blijven slikken. En die moment komt zeer dicht bij, het overtrekken moet stoppen niet nu maar gisteren. Denk eens na wat er allemaal gezegd is over de vaccins.
  • Marc Stromberg

    3 jaar geleden
    Dat wil Jambon hier ook. nieuwe besmetting en meer overlijdens zijn bijzaak voor politici, zolang ze maar een populistische maatregel kunnen nemen en hun kop nog eens te zien was op TV of in de krant.
  • HUS JOZEF

    3 jaar geleden
    Benieuwd wat ze morgen weer gaan uitvinden om het volk onder de knoet te houden daar gaat een moment komen dat het volk dat niet meer gaat pikken .
  • johan fransaert

    3 jaar geleden
    men is hier en bij uitbreiding in de hele westerse wereld de mensen iets aan het wijs maken nl dat je eens gevaccineerd je immuun bent voor het virus, wel niets is minder waar het enige dat de vaccinatie teweeg brengt is dat je bij besmetting waarschijnlijk minder ernstig ziek zult worden, maar zeker is dat niet en je kan nog steeds besmet worden en alleen al daarom is dit idee van de Britse regering een zeer zware gok.