Veerle Huylebroek op het terras van haar woning aan de Franse riviera, met fraai uitzicht over de Golf van Saint-Tropez: “Ik was destijds de eerste in deze regio om een immowebsite op te zetten.”
Volledig scherm
PREMIUM
Veerle Huylebroek op het terras van haar woning aan de Franse riviera, met fraai uitzicht over de Golf van Saint-Tropez: “Ik was destijds de eerste in deze regio om een immowebsite op te zetten.” © Polaris

Veerle Huylebroek is al 20 jaar immomakelaar in Saint-Tropez: “Goedkoopste huizen kosten hier algauw een miljoen”

“Vraagt Gert Verhulst 28.000 euro per week voor zijn villa? Daar maak ik méér van! (lacht)” Veerle Huylebroek ging van de ene dag op de andere van een hectisch leven als ‘investment banker’ in Londen naar de complete rust van de Côte d’Azur. Ze begon tweede verblijven te zoeken voor vrienden en belandde zo in de immowereld. En die is in Saint-Tropez net iets exclusiever dan in haar geboortestad Aalst. “Een ‘goedkope’ woning kost hier algauw een miljoen.”

9 reacties

  • Ronny Dooms

    3 jaar geleden
    Was er 40 jaar geleden was toen net als st-maxim een nog idylle's plekje is nu wat anders
  • Peter Tijdgad

    3 jaar geleden
    Saint Tropez is een klein dorpje wat vroeger over 40 jaar mooi was , nu maken ze een toeristische dorp van met hun gebouwen . Spijtig genoeg zijn nu daar die mooie charme's weg ! Wat hun huizen prijzen betreft heb ik daar geen interesse in , het mooie dorpje is omzeep !
  • David Peeters

    3 jaar geleden
    Le presquile de Saint Tropez ...je kan hier lyrisch van worden..omdat het nu eenmaal een bijzondere locatie heeft. Zij die hierna andere locaties opzoeken zullen steeds de afweging maken met Saint Tropez..en ja. Saint Tropez has it all...liever landloper daar dan miljonair in Poelkapelle...
  • Arie De Preter

    3 jaar geleden
    45 jaar geleden nog een mooi dorpje … nu helemaal kapot gebouwd en gebetonneerd door project ontwikkelaars ….. all for the money!
  • Carl Op de Beeck

    3 jaar geleden
    Teveel vervuiling en drukte om niets.