Papa Steven en plusmama Cynthia (respectievelijk uiterst links en rechts), samen met enkele familieleden en kennissen van Dylan Lommens uit Waarmaarde, met op de voorgrond de laatste brommer die de verongelukte tiener in elkaar stak.
Volledig scherm
PREMIUM
Papa Steven en plusmama Cynthia (respectievelijk uiterst links en rechts), samen met enkele familieleden en kennissen van Dylan Lommens uit Waarmaarde, met op de voorgrond de laatste brommer die de verongelukte tiener in elkaar stak. © Hans Verbeke

Zaterdag eerbetoon gepland voor verongelukte bromfietser Dylan (17): “In gedachten is hij nog elke dag bij ons, maar het fysieke gemis knaagt”

WaarmaardeTientallen motorrijders en bromfietsers stappen zaterdag op hun tweewieler voor een eerbetoon aan Dylan Lommens. De tiener uit Waarmaarde was 17 toen hij twee jaar geleden verongelukte, met zijn bromfiets. “Zijn vrienden komen nog elk weekend langs. De garage waar hij aan brommers sleutelde, hangt vol persoonlijke berichtjes van hen”, zeggen vader Steven en plusmama Cynthia, die geen goed woord over hebben voor de aanrijder. “Hij kijkt niet naar ons uit. Geen woord van medeleven, geen telefoontje, geen briefje. Niks. Alsof het hem niet kan schelen.”