Van Aert was met voorsprong de beste vluchter op de Ventoux.
Volledig scherm
Van Aert was met voorsprong de beste vluchter op de Ventoux. © REUTERS

Ongenaakbare Van Aert op de Ventoux en Pogacar die eerste teken van zwakte vertoont: bekijk hier de hoogtepunten van de elfde etappe

Tour de FranceBelgië boven in de Ronde van Frankrijk: Wout van Aert heeft de koninginnenrit met twee beklimmingen van de Mont Ventoux gewonnen. Dat was niet de enige reden tot juichen bij Jumbo-Visma, want Jonas Vingegaard liet daarnaast op de Ventoux zien dat Tadej Pogacar dan toch ook maar een mens is. Bekijk hieronder de hoogtepunten van de etappe.

8 reacties

  • Rudy Van der Eecken

    3 jaar geleden
    Pogacar op vraag van ploeg rustdag. Minder verdacht
  • Andy Van Daare

    3 jaar geleden
    Top van Wout ! We hebben enkele renners voor de komende jaren die ons zo kunnen laten genieten. Ik heb dit de laatste 2 weken al enkele keren aangehaald, deze jongen is aan het opbouwen en nog herstellende, laat hem doen ipv te bekritiseren want dat is makkelijk hé ? Tot jolijt van enkelen ( hallo Frederick ; Alain, etc. ). Dit is antwoorden met de benen, Wout is verre van afgeschreven !
  • William Buyst

    3 jaar geleden
    Fantastische prestatie van Wout, alle lof en respect, maar komen zeggen dat Pogacar tekenen van zwakte vertoond en dat Vingeraard hem in verlegenheid brengt is er ver over, hij heeft hem terug ingehaald en 3 min goedgemaakt op Wout op de laatste klim, duidelijk sensatie praat van journalisten.
  • J R

    3 jaar geleden
    Pogacar mag nu ook niet elke dag te hard rijden…dat zou nog meer opvallen.
  • ROGER DEPREZ

    3 jaar geleden
    Fenomenaal, wat een klasbak.