Boer wordt net voor opnames ‘Boer zkt vrouw’ verliefd: VTM moet op zoek naar nieuwe kandidaat

Het nieuwe seizoen van Boer zkt vrouw is nog niet eens begonnen, of een van de kandidaten doet al niet meer mee. De 25-jarige Tomas heeft een lief gevonden en neemt dus niet meer deel aan het programma. VTM gaat op zoek naar een nieuwe kandidaat, zo meldt het in een video op de website.

“Ik moet je iets vertellen”, zegt Tomas, een 25-jarige groenteboer, aan presentatrice Dina Tersago. “Ik ben enkele weken geleden smoorverliefd geworden. Ik ging bloemen kopen en zij stond in de winkel.” Het was liefde op het eerste gezicht, zo zegt een glunderende Tomas. “Ik heb haar dan aangesproken en het gaat echt goed.”

Tomas kan zijn geluk niet wegsteken. “Ik zie haar graag en zij ziet mij graag. Of dat zegt ze toch (lacht). Hiervoor heeft het heel lang geduurd om de liefde te vinden, maar nu zo plots… Het is wel vervelend voor iedereen die zich heeft ingeschreven, maar dat hou je niet tegen he. Als je gevoel goed zit.”

De groenteboer stapt uit het programma, en dus gaat VTM op zoek naar een nieuwe kandidaat. Bekijk het gesprek van Dina Tersago met Tomas en de oproep voor een nieuwe kandidaat hier.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER