AP
Volledig scherm
© AP

Martínez: "Het moment waarop ik voel dat ik niet meer kan brengen wat nodig is, zal ik de eerste zijn om de handdoek te gooien”

Rode Duivels Ondanks de vroegtijdige uitschakeling van de Rode Duivels op het EK, twijfelt Roberto Martínez niet aan zijn toekomst bij de nationale ploeg. De Catalaan ligt bij de Belgische bond nog tot na het WK van 2022 in Qatar onder contract. “De teleurstelling na het verloren duel tegen Italië was groot, maar de focus ligt nu al op de WK-kwalificatiewedstrijden van september en de Final Four van de Nations League een maand later”, bekende de bondscoach tijdens een digitaal persmoment. “Pas als ik het gevoel heb dat ik niets meer kan bijbrengen, zal ik vertrekken. Ook mijn werk als technisch directeur zet ik voort. Dat is het plan.”

121 reacties

  • fred realist

    3 jaar geleden
    Hij moet niet wachten met de handdoek te gooien.
  • Stefaan Jans

    3 jaar geleden
    Martinez kon het altijd al mooi uitleggen. Strak in het pak en afgeborsteld tot en met ! Doch met je voorkomen alleen win je geen tornooi ! Het voetbal van de Duivels was slechter dan op het laatste WK. Martinez heeft geluk dat er geen fatsoenlijke leiding is bij de KBVB, anders lag zijn ontslagbrief klaar, kijk maar naar De Boer in Nederland. Tijd dus voor een andere coach ! Geef nu eens Michel Preudhomme de kans, heeft zowel in België als Nederland bewezen een goede trainer te zijn !
  • Urbain Schuermans

    3 jaar geleden
    had dat al enkele jaren moeten doen hij leert het voetballen af,maakt spelers slechter
  • Thierry Lints

    3 jaar geleden
    Wat een arrogantie - hij heeft nog nooit gebracht wat nodig was
  • pierre de smet

    3 jaar geleden
    Voetbalbond zou beter zeggen ; Bedankt voor de niet bewezen diensten we moeten je niet meer. 3 mln per jaar ben je zeker niet waard .