Tiesj Benoot.
Volledig scherm
PREMIUM
Tiesj Benoot. © BELGA

Team DSM, de ploeg van ambtenaren waar zowat elke topper vroeger dan gepland vertrekt: “Er is geen plaats voor discussie”

WielrennenHet blijft rommelen bij Team DSM. De Belgen Ilan Van Wilder en Tiesj Benoot zijn de laatste namen in het lijstje renners die de ploeg vroegtijdig verlaten. Wat is toch het probleem bij de Duits-Nederlandse formatie, die eerder onder meer Tom Dumoulin, Marc Hirschi en Michael Matthews al vroeger dan gepland zag vertrekken? Een voorbeeld: vorige zomer werd de Australiër Michael Storer van trainingskamp gestuurd omdat hij de ploegbubbel had verlaten om simpelweg shampoo te gaan kopen. 

7 reacties

  • viktor van gestel

    2 jaar geleden
    Sorry, maar is GEEN aanwinst voor Van Aert, want Benoot is maar een héél mindelmatige renner,en ZO konden ze er nog 50 andere (en betere !) aannemen ! Heeft bovendien géén uitstraling , en DAT hebben ze juist nodig in de ploeg van Van Aert. (snappen ze dat niet ?)
  • Hugo hofmans

    3 jaar geleden
    Maar Tiesj toch, ge hebt wel voor die sport en dat leven gekozen hé. Ik begrijp je wel, maar je moet beseffen dat dit bij het spel hoort hoor ! En zeg nu zelf, een slecht leven heb je niet en het kan alleen maar beter worden en achteraf zal je eens hartelijk erom lachen. Doorbijten jongen !
  • Ludo Vermeulen

    3 jaar geleden
    Zoals Bobby Traksel gisteren zei, zijn de renners die DSM verlaten hebben er niet beter op geworden. Dumoulin, Mathews, Hirschi, en nog enkele anderen, halen de resultaten van hun tijd bij DSM niet meer momenteel.
  • Ludo Verbueken

    3 jaar geleden
    Ik noem dat geen koers meer viva de jaren zestig en zeventig da was nog eens koers
  • Linda Wellekens

    3 jaar geleden
    Allemaal weglopen, goed zo ..... jullie zijn geen slaven maar sporters, hé ....