BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Sambi Lokonga legt medische testen af, sluit hij pas aan op Amerikaanse tournee?

RSC AnderlechtDe laatste plooien worden gladgestreken. Anderlecht en Arsenal hebben wekenlang onderhandeld over een transfer van Albert Sambi Lokonga (21), maar alle partijen gaan er nu meer dan ooit van uit dat alles in orde komt - het is een kwestie van punten en komma’s. De middenvelder legde vandaag (een deel van) zijn medische testen af. 

8 reacties

  • Anthony Peeters

    3 jaar geleden
    Mooie transfer voor de naam maar of hem daar ooit echt speelminuten gaat krijgen betwijfel ik! Hij speelt op de plaats waar zijn voorgangers veel beter waren Tielemans dendoncker ! Dan twijfel ik of hem bij Arsenal gaat kunnen spelen waarschijnlijk verhuren aan klein ploegje
  • jean gregoor

    3 jaar geleden
    Denk dat Heynen van Genk meer recht heeft om Witsel te vervangen.
  • jan boden

    3 jaar geleden
    Een logische transfer in de politiek van Anderlecht, jonge mensen die hun kans krijgen en nadien voor een mooi bedrag naar het buitenland vertrekken. Voor alle Belgische ploegen is dat de enige manier om op termijn te overleven.
  • Jean Eeckelaers

    3 jaar geleden
    Daar gaat hij wel moeten lopen , als dat maar goed komt
  • philippe quinart

    3 jaar geleden
    Veel jongeren kunnen hieraan een voorbeeld nemen door niet te snel en alleen maar voor het grote geld vroeg te vertrekken. Een speler met klasse en zeker nog groeimarge.