©  REUTERS

Nick Kyrgios heeft geen zin in matchen zonder supporters en zegt af

De Australische tennisser Nick Kyrgios heeft geen zin om voor lege tribunes te gaan spelen op de Olympische Spelen. De 26-jarige Kyrgios, nummer 60 van de wereld, besloot zich daarom af te melden voor het mondiale sportevenement. “De gedachte om in lege stadions te gaan spelen, geeft me geen goed gevoel”, schrijft de Australiër op zijn sociale media.

Maarten Vanhoof
Bron: BELGA

Kyrgios maakte vorige week op Wimbledon zijn rentree, nadat hij maanden aan de kant was gebleven. De tennisser kwam na de Australian Open, in februari, niet meer in actie. Kyrgios besloot vanwege de coronaperikelen een tijdje niet te tennissen. Op Wimbledon haalde hij de derde ronde, maar daarin moest Kyrgios geblesseerd opgeven tegen de Canadees Félix Auger-Aliassime.

De winnaar van zes ATP-titels behoorde tot de Australische ploeg van elf tennissers voor de Spelen. De Japanners besloten donderdag om helemaal geen publiek toe te laten bij de sportwedstrijden in Tokio, vanwege de zorgen om het coronavirus.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer