©  REUTERS

Vader van Britney Spears met de dood bedreigd na getuigenis van dochter

Jamie Spears, de vader van Britney Spears, heeft aan de rechtbank laten weten doodsbedreigingen te hebben ontvangen nadat zijn dochter twee weken geleden voor het eerst haar zegje had gedaan over het curatorschap dat hij sinds 2008 heeft. Ook zouden er andere familieleden met de dood bedreigd zijn. Dat meldt CNN.

red
Bron: CNN

Spears’ advocaat meent dat hij al jaren bedreigd wordt, maar dat die bedreigingen de afgelopen weken aanzienlijk zijn toegenomen. “Onder andere via sociale media, voicemails en persoonlijke brieven maken mensen hem duidelijk dat hij te ver is gegaan wat betreft het curatorschap en zien ze hem liever vandaag dan morgen vertrekken. En sommige fans schromen ook niet om hem te zeggen dat ze hem komen halen en van kant willen maken.”

 ©  REUTERS

Eerder vroeg Britneys zorgmanager Jodi Montgomery de rechter om beveiliging, omdat zij eveneens haar leven niet meer zeker zou zijn. Vader Spears maakte hier bezwaar tegen, omdat hij de kosten van 50.000 dollar per maand te hoog zou vinden. Die kosten zouden betaald moeten worden van Britneys vermogen en dat wil Jamie niet. “Hij wil de bedreigingen aan Montgomery’s adres absoluut niet minimaliseren, maar hoopt wel dat de rechter een meer passende oplossing kan vinden qua kosten.”

Ook Jamie-Lynn Spears, het jongere zusje van Britney, kreeg diverse doodsbedreigingen. Zij deed via Instagram een oproep om hiermee te stoppen, met name omdat het ook haar kinderen trof.

Op 14 juli is er een nieuwe zitting over het curatorschap van Jamie Spears.

Jamie Spears, vader van Britney Spears. ©  AP

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer