ANP
Volledig scherm
© ANP

Louis Van Gaal over derde termijn bij Oranje: “Ik ga er zeker over nadenken”

Buitenlands voetbalLouis van Gaal is niet verbaasd dat de Nederlandse bond KNVB in de zoektocht naar een nieuwe bondscoach bij hem is uitgekomen. "De geschiedenis herhaalt zich", zegt hij in een interview met de Franse sportkrant L'Équipe, dat al was afgenomen voordat de top van de KNVB donderdag in Portugal bij hem op bezoek kwam. "Ik ga er zeker over nadenken. Want de positie van bondscoach is heel belangrijk met het oog op de ontwikkeling en innovatie van het voetbal in een land."

10 reacties

  • willy staes

    3 jaar geleden
    Ik ken louis heel goed van de tijd dat hij bij Antwerp speelde , hij was kind aan huis bij mijn oom en wij hebben dikwijls over het voetbal gesproken en ontleed , hij destijds had hij reeds als jonge gast reeds een klare kijk op alle wat met tactiek en opstelling van en ploeg te maken had , Wij vonden trouwens beide dat de zo geëerde Guy Thijs geen goede trainer was , Bv Louis was door hem toen als traag beschouwd , desondanks hij op training de tweede snelste van de ploeg was .
  • Jamal Bel

    3 jaar geleden
    Ik weet nog de keeperswissel op het WK14,was dat toch ff geniaal zeg. De juiste man op de juiste plaats,ook uemand die gezag en respect afdwingt.
  • Diederik Damen

    3 jaar geleden
    Beste keus om het schip weer drijvende te krijgen. Als Louis de RD had gecoacht hadden ze in de laatste jaren zeker een prijs gepakt. Die Martinez is toch een grap eigenlijk en waarom moet België weer een buitenlandse coach halen?
  • Jeroen Delft

    3 jaar geleden
    Hij kan Nederland wereldkampioen maken.
  • jan boden

    3 jaar geleden
    Louis bedoelt dat hij meer geld wil hebben.