Mama Beata Zach regelde samen met zeven andere moeders een appartement waar hun acht dochters samen in isolatie gaan. De moeders regelden zelfs een ambulance die de jongeren naar het appartement heeft gebracht.
Volledig scherm
Mama Beata Zach regelde samen met zeven andere moeders een appartement waar hun acht dochters samen in isolatie gaan. De moeders regelden zelfs een ambulance die de jongeren naar het appartement heeft gebracht. © Jasper van der Schoot

Inventieve oplossingen bij terugkeer besmette jongeren: met ambulance naar appartement voor isolatie samen met de vriendinnen

Inventief, inventiever, inventiefst. De ouders van de besmette jongeren die vandaag terugkeerden uit Spanje na een vakantie met reisorganisatie Jongerentravel, hebben soms opvallende plannetjes uitgedokterd om om te gaan met de moeilijke situatie. Zo regelden acht moeders samen een appartement waar hun kinderen samen kunnen uitzieken. Ze zorgden er zelfs voor dat hun besmette tieners met een ambulance naar de flat werden gevoerd.

84 reacties

  • luc rombauts

    3 jaar geleden
    geld zal hun probleem niet zijn maar een gevangenisstraf zal minderleuk zijn.
  • Johnny Vandewalle

    3 jaar geleden
    Hadden ze maar in Spanje gebleven tot ze Corona vrij waren dan zouden hier geen mensen levens op het spel zetten . Ze wilde feesten dus zelf gezocht geen medelijden . De ouders zij daar ook mee verantwoordelijk voor zo de ouders zo de kinderen.
  • Herman Swellen

    3 jaar geleden
    Super egoïsten... !!?? dat is geen eufemisme. Als men de dikke nek kan uithangen waarom dan geen megaboete betalen maar dan een boete waar ze lang niet goed van zullen zijn, maar niet getreurd boontje komt altijd om zijn loontje.
  • Jean Donny

    3 jaar geleden
    In ieder geval verstandiger dan besmette kinderen op een vliegtuig tussen gezonde mensen te stoppen. Dat is dan wansmakelijk en associaal, dit toont nog een beetje verantwoordelijkheidszin.
  • Michel Philippe

    3 jaar geleden
    Als onze gepamperde lieverdjes zo verder doen kan de pandemie nog jaren duren. Worden ze daar van niet depressief ?