Bart De Wever.
Volledig scherm
PREMIUM
Bart De Wever. © Photonews

Carl Devos: “De druk op De Wever om de geschiedenis in te kunnen met een staatshervorming is groot”

Professor politicologie aan de UGent Carl Devos analyseert elke week voor HLN de stand van zaken in de Wetstraat. Je kan hem ook volgen op Twitter via @devoscarl.

22 reacties

  • simonne goderie

    3 jaar geleden
    Dewever heeft in 16 jaaar met de Nva niks gedaan of bereikt ,het enige wat er komt met een staatshervorming is nog meer schulden .Die vent wil een heerschappij waar hij als eenzaat de touwtjes in handen zou krijgen . Hij zag ,hij kwam en verknoeide alles , dat is wat de Nva met hun beloftes hebben bereikt !
  • Lieve Braekevelt

    3 jaar geleden
    Jan Dirckx. Helemaal mee eens. zo denk ik er ook over.
  • Roger Baetens

    3 jaar geleden
    Een nieuwe partij die opkomt voor de werkende mens en België 1 regering bezorgd en er word al veel bespaard. Maar de huidige politici denken daar anders over.
  • Eddy DESMET

    3 jaar geleden
    Weten jullie welke hervorming we absoluut nodig hebben ? Ene waarbij oproerkraaiers à la Bart De Wever opgepakt worden, opgesloten in de gevangenis en voor de rest monddood gezwegen worden. Dan pas komt er orde en rust in ons land.
  • Ken Grootjans

    3 jaar geleden
    Een staatshervorming is nodig, maar absoluut niet die waar bdw aan denkt. De regionalisering heeft de Vlaamse middenklasse (werkenden, gewerkt hebbende, bijdragers) tot de zwaarst belastte van de wereld gebracht. Dit ten behoeve van een exploderend aantal politici en lobbygroepen. Wat heeft de Vlaming terug gekregen voor die zware transfer richting elite? Weinig meer dan een vuilnisbelt, betonstop maar niet voor iedereen, ... . Bdw wil alleen de heerschappij, de rest is nonsens.