Direct naar artikelinhoud
Nieuws

‘La Familia’: Lukaku gespot aan de zijde van Jay Z & co

Lukaku en Jay-Z bij het sportmanagementbureau Roc Nation Sports.Beeld Instagram: Michael Yormark

Romelu Lukaku brengt zijn vakantie in aangenaam gezelschap door. Op Instagram was de topspits te zien met onder meer rapper Jay-Z. Sinds 2018 is de Rode Duivel aangesloten bij het sportmanagementbureau van de echtgenoot van Beyoncé. 

Video wordt geladen...

Het was Michael Yormark (links), voorzitter van het sportmanagementbureau Roc Nation Sports, die het kiekje postte op Instagram. Naast hem zien we onder meer rapper Jay-Z (midden) en Rode Duivel Romelu Lukaku. Op de tafel staat nog een gesigneerd Inter-shirt. De firma waarvan Jay-Z mede-eigenaar is, probeert Lukaku al enkele jaren op de markt te zetten in de Verenigde Staten. Roc Nation Sports behartigt ook nog de belangen van onder anderen Kevin De Bruyne en Axel Witsel. 

Lukaku en Jay-Z zijn trouwens groot fan van elkaar. Zo vertelde de rapper in La Gazzetta dello Sport dat de spits bij hun eerste ontmoeting meteen indruk maakte door de eerste strofe van zijn eerste album te citeren: “Een moeilijke passage. Zo van die details die enkel een passionele superfan zou onthouden.” 

Dat respect is bovendien wederzijds. “Wat mij in hem aanspreekt, is hoe hij aan zijn roots is gehecht. Rom is een nieuwsgierige jongen. Hij stelt zich altijd de juiste vragen. Hij doet er alles aan om zichzelf te verbeteren. Op het veld, maar ook privé en zakelijk. Daarom zal hij als speler en als mens blijven groeien”, vertelde Jay-Z nog.

Twitter bericht wordt geladen...

Eerder deze week vertoefde Lukaku nog in het gezelschap van de Britse influencer Shani Jamilah. Net als de Rode Duivel is zij erg geëngageerd in de strijd tegen onrecht in al zijn facetten. Daarnaast is ze ook te boeken als presentatrice en heeft ze met twee vriendinnen een podcast over seks en relaties.