Tom Van Grieken.
Volledig scherm
Tom Van Grieken. © Vlaams Belang

Van Grieken breekt lans voor Vlaamse frontvorming op 11 juli-viering

“Franstaligen kunnen hun ideologische geschillen opzijzetten om hun belangen te verdedigen, wij moeten dat ook doen, nu meer dan ooit.” Dat heeft Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken op de 11 juli-viering van zijn partij in Kortrijk gezegd. Zijn oproep tot Vlaamse frontvorming was in eerste instantie gericht aan de N-VA. “Wat bezielt Bart De Wever eigenlijk, wanneer hij keer op keer een samenwerking met het Vlaams Belang uitsluit? En in één adem telkens smeekt en bedelt bij de PS?”

101 reacties

  • Ronny Ooijen

    3 jaar geleden
    Ferdinand Nuyts, wat een geweldige strategie... ervoor zorgen dat je eigen kiezers naar VB vertrekken! Ja, dan ben je "geweldig" goed bezig terwijl je neus richting PS wijst.
  • Sylvain Helsen

    3 jaar geleden
    Door de grootste partij te zijn vertegenwoordig je nog altijd niet het grootste gedeelte van de maatschappij.
  • Ferdinand Nuyts

    3 jaar geleden
    De Wever is een strateeg ! Hij zorgt er voor dat Vlaams Belang de grootste partij wordt van België, En dat zitten de Vivaldi prutsers met een gigantisch probleem !
  • guido Bervoets

    3 jaar geleden
    Zelfs al halen VB en N-VA samen meer dan 50%, dan staan ze nog nergens want er is een tweederdemeerderheid in het ganse land nodig om het land te splitsen.En de PS is niet zo gek om het land te grabbel te gooien om Bart De Wever en Tom Van Grieken een plezier te doen. Bij elke Vlaamse feestdag halen ze dezelfde onzin boven maar ze staan na 190 jaar nog altijd nergens.
  • Marcus Vadis

    3 jaar geleden
    De grote vraag bij het VB is wie zou er eventueel moeten besturen moesten ze verkiezingen winnen en mogen meeregeren, kijk eens in uw gemeente naar de kandidaten van het VB, echt om te huilen!