Remco Evenepoel geeft toe dat Wout van Aert een streep voor heeft: “Als het moet, trek ik de sprint aan”

OLYMPISCHE SPELENGeen streepje, maar een hele streep heeft Wout van Aert straks voor in Tokio, geeft Remco Evenepoel (21) toe. Maar laat de Belgen toch maar inzetten op gedeeld kopmanschap. Daarvoor heeft hij zelf hard genoeg gewerkt. “Op hoogtestage in Livigno ben ik weer een paar procenten beter geworden.”

53 reacties

  • ROGER DEPREZ

    3 jaar geleden
    Andre, Mathieu komt niet naar de wegrit veel te zwaar juist gelijk verleden jaar in het W-K en Mathieu geeft dat ook eerlijk toen, maar vele van zijn supporters blijkbaar niet. Wout en Remco zullen wel het nodige resultaat brengen en zeker als ze geholpen worden door de andere renners van de ploeg en daar kan het schoentje wringen als ik zie welke renners mogen meegaan.
  • Gino Denil

    3 jaar geleden
    De enigen die momenteel echt indruk maken van de concurrentie zijn Valverde en Pogacar. Kuss, Vingegaard, Van der Poel en Alaphillippe passen voor de wegrit. Behalve Slovenië - Pogacar en Roglic - is er geen enkel ander land dat twee toppers als Wout en Remco kan opstellen. En dat kan alleen in ons voordeel spelen.
  • Benny Bertrant

    3 jaar geleden
    Alaphilippe 'was' verkozen tot kopman voor de Franse ploeg maar heeft blijkbaar afgehaakt.
  • Dieter Carron

    3 jaar geleden
    Luc van der beken , alaphilippe rijd de Olympische spelen niet ... nibali is een goede der maar klimmen is hij verleerd blijkbaar valverde is wel iemand om rekening mee te houden tegen een sterk blok klimmers in de Spaanse ploeg
  • Jozef Van Mellaert

    3 jaar geleden
    Het mooie van de wielersport is dat om te winnen de wedstrijd eerst moet worden gereden.