Veerle Heeren op een campagnebeeld van het vaccinatiecentrum van Sint-Truiden.
Volledig scherm
PREMIUM
Veerle Heeren op een campagnebeeld van het vaccinatiecentrum van Sint-Truiden. © Sint-Truiden

Na de vaccinheisa keert Veerle Heeren vrijdag al terug als burgemeester van Sint-Truiden: ze wacht onderzoek niet af

Veerle Heeren (56) keert vrijdag al terug als CD&V-burgemeester van Sint-Truiden. Begin mei zette ze een stap opzij nadat ze toegegeven had dat ze zich al in maart had laten vaccineren, toen de 85-plussers aan de beurt waren. Het onderzoek naar het vaccinmisbruik loopt nog, maar dat wacht ze duidelijk niet af.

233 reacties

  • Willy Devroey

    3 jaar geleden
    Toppunt van arrogantie en miskennen van haar burgers. Leve de volgende verkiezingen. Ze gaat er aan meewerken dat CD&V OVLD gaat vergvoegen aan de bodem van de uitslagen.
  • Luc Van Campenhout

    3 jaar geleden
    In haar interview op nationale radio geeft ze nogmaals blijk van een ongebreidelde gemeenschapszin - weliswaar voor de eerste persoon enkelvoud. Als burgemeester kan ze beter het onderzoek "begeleiden". Wat een corruptie...
  • chris delanghe

    3 jaar geleden
    Eén grote corrupte zooi. Liegen en bedriegen! Die het nu nog niet snapt zal het nooit snappen. Walging is het enige wat hier van toepassing is.
  • Jan Van Bavel

    3 jaar geleden
    De regering had al in 2020 de hele bevolking verplicht moeten vaccineren. Politici zijn allemaal hetzelfde. Het zou moeten zijn, zoals op een schip van toepassing is; * eerst alle opvarenden dan pas de kapitein.
  • Denis De Meulemeester

    3 jaar geleden
    Zij heeft toch maar lekker meer dan twee maanden EXTRA ziekte(?)VERLOF gehad met behoud van wedde. Die politiekers zijn eigenlijk nog zo dom niet, wel diegenen die er ooit nog voor gaan stemmen !