Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Rode Duivels met zelfde notering als Europees kampioen Italië: zo zien de bookmakers winstkansen op WK Qatar

WK voetbalOndanks een teleurstellend EK: de grootste online aanbieders van sportweddenschappen zien de Rode Duivels nog steeds als een gevaarlijke outsider voor winst op het WK 2022 in Qatar. België krijgt dezelfde notering (12.00) als Italië. Welk land dé favoriet is? Brazilië. 

31 reacties

  • Dirk Wauman

    3 jaar geleden
    We hebben wel een gouden generatie en een topploeg Het wk 2018 vergeten ? Er zijn 200 landen in de wereld en wij zijn derde geêindigd. Wat moeten die 197 andere landen dan zeggen ?
  • nikki groothuis

    3 jaar geleden
    roger decuyper ,belgie zal nooit tegen italie winnen op een ek of wk neem er nu eens vrede mee.als we dit en als we dat.daar koop je niks mee ,italie is beter en daarmee basta.
  • Alex Tas

    3 jaar geleden
    tegen italie was er na de wissels ook een groot verschil !! had hij vroeger moeten doen ... chadli is er wel uitgevallen ma bon, maar na de inval van chadli en mertens konden de belgen meer druk leggen ... veel belgen waren ook niet fit ! belgie heeft pas kans als iedereen fit is zoals op vorig WK, dan pas maken ze een kans. En de trainer moet, als het niet lukt met de spelers op het veld, rapper wisselen!!
  • Daniel Meuleman

    3 jaar geleden
    Voor wanneer een Vlaams nationale ploeg? Daar wil ik nog voor supporteren.
  • Alex Rasera

    3 jaar geleden
    @Marijke: Idealiter wordt een trainer niet afgerekend op resultaten. Maar je kan het wel hebben over bepaalde keuzes die hij maakte of niet maakte. Over tactiek, over de beleving op het veld, over de strijdlust, over bepaalde wissels (Benteke in minuut 96?!) as we 1-2 achter staan. Vind je het niet vreemd dat we met dit elftal en Lukaku vooraan slechts 1 kans krijgen tegen Portugal? Ja hij gaat erin maar dat is het punt niet. Men kan kritiek hebben en nog steeds trouwe supporter zijn.