Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Puzzel is af: Lefevere heeft met Alpha Vinyl ook voor 2022 nieuwe sponsor

WielrennenQuick.Step wordt de hoofdsponsor van de wielerploeg van Patrick Lefevere in 2022. Dat heeft Lefevere bevestigd op de persconferentie tijdens de rustdag van de Tour de France. Het team zal vanaf dan met de naam ‘Quick.Step Alpha Vinyl’ door het leven gaan. Het contract met geldschieter Quick.Step wordt zoals reeds aangekondigd met zes jaar verlengd.

26 reacties

  • Jan Van Bavel

    3 jaar geleden
    Wat Lefevere zegt klopt helemaal niet. Kwestie van verdeling van centen: Eerste en grootste geldbeugel: Lefevere - op 2: de ploegen - op 3: de ritwinnaars op 4: de werkers moeten de overschot delen.
  • Peter John Vermeersch

    3 jaar geleden
    @Miek Dirickx: Tony Rominger vergeten of de 3 Vuelta's en de Giro van 1995?
  • André Christiaens

    3 jaar geleden
    Wanneer en welke renner heeft er op het hoogste schavotje in Prijs gestaan met de gele trui als eind winnaar tour, van de ploeg Patrick L. Dat is wat ik aangekaart hebt, de eind winnaar dat spreekt boekdelen voor een sponsor en brengt miljoenen euro binnen in zijn bedrijf. Ik ken genoeg oude ploegmakkers van Merckx, maar Eddy zijn gele trui met de naam Molt.. op spreekt meer aan dan de gewone trui van zijn knechten De onkosten van de ploeg gaan van hun belastingen, welke gek geeft geld weg.
  • Michel Dierickx

    3 jaar geleden
    Maak er gewoon Soudal- Mohawk van. Hun truien zijn nu al onleesbaar en alleen LIDL met zijn mooie kleuren springt er uit. Het sponsorgeld haal je er als onderneming niet uit. Sorry voor Lefevere , maar een grote ronde heeft hij alleen nog maar met zijne grote mond gewonnen.
  • Rik Cappelle

    3 jaar geleden
    Mijnheer Christiaens blijkbaar ben jij vergeten hoeveel verschillende renners die in dienst waren bij Patrick Lefevere al de gele trui gedragen hebben in de Tour ! En a propos alle klassiekers "buiten catégorie" zijn dat dan ook koersen van Bachten de Kupe ? Nochtans hebben zijn renners er al tientallen gewonnen hoor.