Audi e-tron.
Volledig scherm
Audi e-tron. © Audi

‘Groene’ minister Duitsland verruilt elektrische auto heimelijk voor benzinemodel

Een Duitse minister uit de deelstaat Brandenburg zou haar elektrische dienst-Audi niet gebruiken, omdat de actieradius van de auto te klein is. De onthulling komt voor Audi op een pijnlijk moment.

81 reacties

  • Yolande MARIS

    3 jaar geleden
    De klimaatwetten die onze grootste schreeuwers ons willen door de strot willen duwen gelden niet voor politici en de elite,Branson en co mogen zelfs met hun vervuilende speelgoedje blijven spelen .De euro's uit de gewone burger zijn zakken kloppen is volgens hen de remedie om de uitstoot te stoppen.Zo blijven hun zakken gevuld.
  • Jef Spek

    3 jaar geleden
    Zagen nu elke jaar in de winter dat elentriek gaat uitvallen, iedereen een electrische auto, dat gaat lachen worden in Belgie..betalen ons nu al blauw aan energie..
  • phil smedts

    3 jaar geleden
    Ik snap niet dat daar zo een heisa rond gemaakt wordt. Als je een groter rijbereik nodig hebt dan wat een EV aankan, is een EV nu eenmaal niet de beste keuze, of je nu bij een groene partij zit of niet. Ik doe zelf heel weinig km, en als een EV niet zo duur zou zijn, zou ik er liefst ook wel eentje willen, maar in mijn geval zou een EV dubbel zoveel kosten dan mijn benzinewagen, en dat prijsverschil haal ik er niet uit door goedkoper op elektriciteit te rijden tov de een pak duurdere benzine.
  • Lode vleminckx

    3 jaar geleden
    Verstandig man.
  • Frank Bauwens

    3 jaar geleden
    De electrische auto heeft een nog grotere ecologische voetafdruk...