Trisha en dochter Liza Marie. In Dag Allemaal vertelt de zangeres hoe ze de breuk met haar partner Kurt verwerkt.
Volledig scherm
PREMIUM
Trisha en dochter Liza Marie. In Dag Allemaal vertelt de zangeres hoe ze de breuk met haar partner Kurt verwerkt. © Kristof Ghyselinck

De rollen zijn omgedraaid ten huize Trisha: “Ik krijg nu aandacht van mannen, en plots twijfelt Kurt aan de scheiding”

ShowbizzTrisha (38) stortte recent haar hart uit over het feit dat haar man Kurt wil scheiden, zonder te zeggen waarom. Intussen heeft de zangeres een beter zicht op haar relatie en heeft ze zich herpakt, onder meer door de vele aandacht die ze krijgt van het andere geslacht. “Nu ik zoveel vermagerd ben, heb ik zelfs het voorstel gekregen om lingeriemodel te worden.” Met Kurt blijft het contact helaas stroef, volgens hem door haar emotie-stoornis. “Wanneer hij voor de kinderen zorgt, slaap ik in de fitness. Zonder enig wooncomfort.”

22 reacties

  • Vanessa Huysmans

    3 jaar geleden
    Zou zeggen, voor je weer in een nieuwe relatie te stoppen en daar weer emotioneel over te worden. Zorg eerst voor jezelf en je kinderen. Een relatie kost ook energie. Komt niet van 1 kant. Verder is een leven buiten zoveel media aandacht ook gezonder voor je psychisch welzijn.
  • Marc Sierens

    3 jaar geleden
    Ze is genezen het was de aandacht en de boekjes die ze nodig had als medicijn
  • Bart Dekort

    3 jaar geleden
    Als er een stoornis is, dan kan je er best samen aan werken, eventueel met hulp van een professional. Enkel als partner zich langdurig onaanvaardbaar gedraagt, en er absoluut geen verbetering kan verwacht worden, zou ik scheiden. Wat is een huwelijksbelofte anders waard?
  • Michael De Brauwer

    3 jaar geleden
    Mevrouw,spreken is zilver en zwijgen is goud.En al zeker met gevoelige privézaken.
  • Timothy Marien

    3 jaar geleden
    met haar kuren, is die verwondert dat elke man gaat lopen? misschien moet ze eens hand in eigen boezem steken, en eerst wat stabieler worden, ook voor het welzijn van haar kinderen.