Shutterstock / fizkes
Volledig scherm
PREMIUM
© Shutterstock / fizkes

Werkgevers verdeeld over beloning tot 500 euro: 1 op de 10 geeft personeel zeker coronapremie

Boerde uw werkgever ondanks de coronacrisis de voorbije maanden goed? Dan kan deze u vanaf volgende maand een coronapremie tot 500 euro geven. Nochtans is slechts bij één op de tien Belgische kmo’s al beslist dat die beloning er zeker komt. Wat zijn de andere bedrijven van plan en wat kan je eigenlijk met zo'n premie doen?

26 reacties

  • Leentje De Brauwer

    3 jaar geleden
    Slechts 1op 10? Dat zegt veel over het respect van de werkgevers tov de werknemers!
  • J. VAN SCHUERBEECK

    3 jaar geleden
    Wat blijft er netto over voor iemand die werknemer is en goed zijn brood verdient ? Men zou veel beter de belasting eens totaal omvormen zodat uiteindelijk iedereen eens gelijk zou zijn voor de wet. Nu zijn er veel te veel die de belastingen kunnen ontwijken of massa's aftrekposten hebben. Breek al de koterij af en bouw een heel nieuw huis dat steunt op rechtvaardigheid en gelijkheid voor iedereen. De belasting diensten zouden veel minder werk hebben en er zou veel meer geld komen. Dromen !
  • jos segers

    3 jaar geleden
    Ik wil niets want moet het toch terug geven aan de staat. Dit heb ik gemerkt bij het ontvangen van mijn belastingbrief. Een serieuze rekening te betalen.
  • Bart Buys

    3 jaar geleden
    Bij de politie alleen extra belastingen voor de overuren die moeten worden gepresteerd!
  • Peter Hens

    3 jaar geleden
    Blijven werken tijdens de epidemie, met alle risico's erbij! We kregen hiervoor een premie van 202€ per persoon.Als de regelmatig 1 of 2 dagen moesten doppen vielen we terug op 70% van ons loon.Loonverlies dus! Nu we onze belastingbrief hebben ontvangen betalen we netjes alles terug wat we gekregen hebben..een werkmens telt voor noppes.