AFP
Volledig scherm
© AFP

TUI Nederland gaat alle vakantiereizen naar Spaanse eilanden annuleren tot 13 augustus: “Vanuit ons land gaan de reizen wél nog door”

Reisorganisatie TUI gaat voorlopig alle vakantiereizen voor Nederlandse toeristen met vertrek vanaf 16 juli tot en met 13 augustus naar de Balearen en Canarische eilanden annuleren wegens het oranje reisadvies dat in Nederland gaat gelden voor die eilanden. Voor de Belgische markt is dit vooralsnog niet aan de orde, zo heeft Piet Demeyere, woordvoerder van TUI, bevestigd aan onze redactie.

49 reacties

  • Bart De keuster

    3 jaar geleden
    Ben juist terug van mallorca en voelde me daar veiliger als hier, iedere dag voor het eten werd temperatuur gecontroleerd en was er toezicht op handen ontsmetten, dat heb ik hier nog niet tegengekomen , is gewoon hoe je zelf er mee omgaat, binnen of buitenland een virus kent geen grenzen.
  • Nancy De Cloedt

    3 jaar geleden
    In Chersonnisos zit het vol met Belgische en Nederlandse jongeren.Fuiven en opeengeplakt gelijk vliegen.Aan testen denken ze niet.Controle is er niet .
  • Marc Wolfs

    3 jaar geleden
    Dan vertrekken de Hollanders toch vanuit belgie. Slim!!!
  • Marie Rose Van der Haeghen

    3 jaar geleden
    Dan moeten ze hier die Nederlanders ook maar weigeren
  • Ilse Vanlommel

    3 jaar geleden
    Alweer een pluim voor hen die er de kantjes aflopen. 65+ wacht mooi beurt voor vaccinatie af. Houd zich aan regeltjes en wat zien en horen we : dit is de zomer vd vrijheid nietwaar JJ? Mijn oor ja,voor de profiteurs zonder verstand,doe maar op,onze generatie telt al lang niet meer mee,afgeschreven,voorbij,maar wel 45jr nen bult gewerkt om uiteindelijk de (staats)kas gespekt te hebben om te zien hoe er mee gesmost wordt...