Van Aert in spaarstand voor Tokio en sprint niet meer mee (behalve op de Champs-Elysées?): “De tijdrit is nu de prioriteit”

Tour de FrancePas op 5,5 km van de top van Luz Ardiden liet Wout van Aert gaan. Vanaf dat moment ging hij aan andere dingen denken en dat doet hij ook morgen. De rit naar Libourne, de 19de etappe in deze Tour de France, is gedoemd om op een sprint te eindigen, maar WvA zit al met zijn gedachten bij de generale repetitie voor de Olympische Spelen: de tijdrit van zaterdag.

7 reacties

  • vangeel guido

    3 jaar geleden
    Hij heeft daar toch al gewonnen of niet?
  • patrick isenborghs

    3 jaar geleden
    hij zal wel klaar zijn maak u geen zorgen , winnen is natuurlijk een andere vraag dat is weg gelegd voor slechts 1 renner en het dosis geluk zal een grote rol spelen , succes alvast !
  • Antoine Van De Velde

    3 jaar geleden
    Er zullen medailles te kort zijn in Tokio dat is nu al zeker. Of Wout er goed aan gedaan heeft om de Tour uit te rijden zien we nog wel, die Ventoux rit heeft hij toch al beet.Och Wout is niet de man om een paar weken op voorhand zo ver van huis te zijn zonder vrouw, kind en familie.
  • Bernd Vaes

    3 jaar geleden
    Typisch van Aert: Niet in staat om verstandig te redeneren! Hij had allang in Tokio moeten zijn, om er goud te halen. Dan had hij de Tour voortijdig moeten verlaten, maar de Tour is geen trainingsmoment, wel echter de hoogste koers van alle. Hij had dus best nooit mogen starten in de Tour en zich twee weken op voorhand naar de OS moeten reppen.
  • Frans Peeters

    3 jaar geleden
    Prima ploegwerk van Wout maar wat Kuss doet daar op het laatste doet ?