De analyse van onze Anderlecht-watcher Pieter-Jan Calcoen.
Volledig scherm
PREMIUM
De analyse van onze Anderlecht-watcher Pieter-Jan Calcoen. © dpa

Onze Anderlecht-watcher verklaart de (niet zo) verrassende keuze voor Raman: “Kompany wil voetballen zoals Italië”

AnderlechtAnderlecht heeft Benito Raman aangetrokken. Het lijkt verrassend, maar niet voor zij die dagelijks met Vincent Kompany werken. Raman past perfect binnen het voetbal dat Kompany nastreeft: naar het voorbeeld van Italië, legt onze watcher Pieter-Jan Calcoen uit.

19 reacties

  • Seppe Goossens

    3 jaar geleden
    Je moet er natuurlijk wel de spelers voor hebben om echt als Italië te spelen. Gisteravond hebben we in de oefenpot tegen Ajax gezien dat het met dit elftal niet gaat lukken. 'Niets tegen ambitie, maar je kunt ook te hoog grijpen en ongeloofwaardig worden. (Haalbare doelen stellen gaat langer mee.)
  • Jack Hoeben

    3 jaar geleden
    Geen geld maar kopen is blijkbaar geen probleem!?
  • nico baelde

    3 jaar geleden
    Een nieuwe vondst van Kompany : verleden jaar wou hij als man city spelen, nu als Italië, wat zal het volgend jaar zijn? Spelen als dan Marino? Dat zou meer realistisch zijn. En neen, jo Verstraelen, bij club komt er echte versterking, geen versterking die enkel kunnen meedoen aan de 100m lopen aan de zijkant en 2 goals op 34 matchen scoren
  • De Waarheid

    3 jaar geleden
    Met schwalbes en alles erop en eraan? Neen dank U daar pas ik voor. Dan wordt het een verarming van het voetbal hier.
  • jo verstraelen

    3 jaar geleden
    In Brugge begint men nu toch al licht nerveus te worden zeker nu hun zomertransfers 1 voor 1 in het water dreigen te vallen. Clement zal content zijn met zijn contractverlenging en zijn uitblijvende versterkingen.