AFP
Volledig scherm
© AFP

OVERZICHT. Ook gemiddeld aantal dagelijkse ziekenhuisopnames stijgt nu licht

De coronabesmettingen blijven fors de hoogte ingaan. Ook het gemiddeld aantal ziekenhuisopnames per dag neemt nu licht toe. Het aantal overlijdens aan Covid-19 blijft dalen. Dat blijkt uit de gegevens van gezondheidsinstituut Sciensano.

30 reacties

  • roger Rymen

    3 jaar geleden
    Met dank aan de politiekers met een versoepelingsfobie.
  • Jean Donny

    3 jaar geleden
    Hoog tijd om te anticiperen, maar dat is iets dat onze beleidsmensen niet kennen.
  • Elfrida Warmoes

    3 jaar geleden
    Frankie Albert Goethals : je hebt voor een groot deel gelijk, weigeraars zijn variantenkwekers. Maar ook onze vaccinatiecampagne werkt niet, nog geen 50% is volledig gevaccineerd. Het is stilgevallen. Ze zijn in congé.
  • Frankie A S Goethals

    3 jaar geleden
    Niets is alarmerend, kwestie hoe je het bekijkt. België kleurt terecht oranje op basis van de cijfers, net zoals de andere landen die oranje en rood kleuren. Heeft trouwens niets met paniek te maken, maar alles met cijfers. En uiteraard zijn mensen die geen vaccin willen de grootste schuldigen en daarom weigeraars die moeten geweerd worden van alle massabijeenkomsten.
  • Paul van de velde

    3 jaar geleden
    Kunnen ze achter die cijfers meer duidelijkheid gegeven worden qua leeftijd, of er vaccinatie is met één of twee prikken zodat we weten wie in het ziekenhuis belandt. Met aantallen alleen weten we nog niets.