Rode Duivel Dries Mertens (34) bekomt van het EK met zijn echtgenote Kat Kerkhofs (33) in Tanzania. De twee gaan er letterlijk van de grond in een luchtballon en spotten wilde dieren tijdens een avontuurlijke safari. "Een onvergetelijke ervaring met m'n maatje-voor-altijd", klinkt het op Instagram.
Volledig scherm
Rode Duivel Dries Mertens (34) bekomt van het EK met zijn echtgenote Kat Kerkhofs (33) in Tanzania. De twee gaan er letterlijk van de grond in een luchtballon en spotten wilde dieren tijdens een avontuurlijke safari. "Een onvergetelijke ervaring met m'n maatje-voor-altijd", klinkt het op Instagram. © RV

Zon, zee en BV's: op deze idyllische plekken laadt bekend Vlaanderen de batterijen op

ShowbizzNu de zomer bij ons ver weg lijkt, zoeken veel BV's warmere oorden op. Van heerlijk zonnen op Curaçao tot lekkere dinertjes aan de Italiaanse kust en een safari in Tanzania: op deze prachtige plekken komen ze tot rust.

7 reacties

  • Sonja Nijssen

    3 jaar geleden
    Klopt ... hier hebben we niets aan, net als aan de meldingen dat de hotels aan de kust voor 90% volgeboekt zijn ... denk eens aan de mensen aan de andere kant van het land ... Nee, nee niemand moet thuisblijven dat brengt niets terug maar je moet het er ook niet dubbel en dik inwrijven ... RESPECT in de krant is heel ver te zoeken!
  • Jeroen Custers

    3 jaar geleden
    Toeval? Ik denk het niet. ondertussen al de 3de BV dame die in hetzelfde resort op Curacao zit. Waarschijnlijk een snoepreisje cadeau gekregen in ruil voor wat instagramfoto's.
  • emanuel seynhaeve

    3 jaar geleden
    Reizen wordt ons afgeraden Corona remember
  • De Waarheid

    3 jaar geleden
    En ook zeker de reisjes in rode gebieden zoals Portugal hoeven niet. Net reclame voor wat ten stelligste afgeraden wordt.
  • Regina Claeskens

    3 jaar geleden
    De waterellende is inderdaad heel erg voor al die mensen. Maar om nu alle mooie beelden te bannen van vakantiegangers vind ik erover. Er is zoveel ellende in de wereld, moeten we daarom stoppen met genieten ?