Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News



19-jarige doelman Senne Lammens zet ondanks foutje ijzersterke prestatie neer in vuurdoop: “Koele kikker, die weet wat hij wil”

Club BruggeNog geen tien jaar geleden scoorde hij bij FCV Dender vanuit álle hoeken, nu heeft hij z’n eerste prijs met Club Brugge te pakken. Senne Lammens (19) straalde vertrouwen uit tussen de palen en pakte uit met een paar knappe tussenkomsten. Een jeugdzonde in het slot als kleine smet op de vreugde. Intimi schetsen het verhaal van een koele kikker, perfectionist ... en ex-spits: “Senne schoot van óveral naar doel... en alle ballen vlogen binnen.”

15 reacties

  • guy De Grande

    3 jaar geleden
    Een goede doelman in wording. Moet wel nog zijn jeugdige gretigheid onder controle zien te krijgen (duidelijke foutieve inschatting bij laatste doelpunt).
  • Rik Cappelle

    3 jaar geleden
    Boden ik weet het nu ook nog niet hoor maar jij bent natuurlijk al overtuigd, dat zal je al geweest zijn trouwens van voor de match want het gaat tenslotte over een Club speler, dat het niet gaat lukken. Zeg en leg dan eens uit waarom jij zeker bent dat het niet gaat lukken maar dat ga je niet durven hé ! Ik en vele andere lezers wachten nochtans op uw "deskundige" analyse.
  • xavier derck

    3 jaar geleden
    Ik heb genoten van zijn stijl, reddingen en uitstraling.
  • Dimitris Dimitris

    3 jaar geleden
    Ik heb slechts tussen de 60ste en 85ste minuut even de match gevolgd, maar wat voor een schitterende parades heeft deze keeper uitgehaald net toen. Ik was direct onder de indruk, chapeau...en ik wist eerst niet eens wie hij is. Een vette entree!
  • Dirk Volckaert

    3 jaar geleden
    Jan boden en Domien schutter zijn echt wel de kenners ter zake. We zullen zien wie gelijk krijgt. Jullie zullen het niet zijn.