Ook Apple doneert geld aan slachtoffers overstroming

 ©  Marc Klifman

Bron: eigen info, belga

Het nieuws over de overstromingen in ons land en Duitsland is de wereld rondgegaan. Het zette er ook heel wat mensen toe aan om in hun buidel te tasten en te doneren voor de slachtoffers. Onder andere Apple CEO Tim Cook zei op Twitter een donatie te doen.

Al drie dagen zijn de overstromingen in Europa, ook groot nieuws in andere delen van de wereld. Onder andere bij The New York Times worden beelden uit ons land gepubliceerd. De beelden moeten ook bij Apple CEO Tim Cook een gevoelige snaar hebben geraakt. Apple maakt geld vrij om de hulpverlening in de door overstromingen getroffen landen in West-Europa te steunen. Dat maakte topman Tim Cook zaterdag bekend op Twitter.

“Onze harten gaan uit naar diegenen die getroffen zijn door de verwoestende overstromingen in Duitsland, België en West-Europa”, aldus Cook. “Apple gaat doneren om de hulpverleningsinspanningen te ondersteunen.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Om hoeveel geld het gaat, aan wie dat precies wordt gedoneerd en per wanneer, is nog niet bekendgemaakt.

LEES OOK. De ramp die ons allemaal raakt: waarom het niet mag verbazen dat er zoveel solidariteit is na zondvloed

 ©  Screenshot

 (nba)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen