Opnieuw massaal protest tegen coronapas in Frankrijk

NieuwsIn veel Franse steden zijn zaterdag mensen opnieuw de straat opgegaan om te protesteren tegen de invoering van de ‘pass sanitaire’, de coronapas.

61 reacties

  • Sylvain Helsen

    3 jaar geleden
    Indien alle landen van Europa zouden eisen ten opzichte van mensen die hun land binnenkomen. Wees gevaccineerd of je komt er niet in! Dat zou pas een goed begin zijn!
  • Luigi De Luca

    3 jaar geleden
    Wij worden bellogen en bestolen door vaderke staat. En iedereen knik maar ja. Gesproken van egoïsme dat zijn wij allemaal want zolang je het goed heb kan u van een ander niets schelen. Daarom gaan wij alle eronder door, op een dag komt het ook bij jou deur binnen dan kijken hoe je dan piep. Ik zelf ken mensen waren gezond na de prik zijn deze naar de klote. Kijk eens rond zogezegd 70 % heeft vaccinatie gehad maar toch weer aan stegen. Haja . Indiase variant, dan Delta, en morgen Cubaanse zeker.
  • Lut Iwens

    3 jaar geleden
    Wanneer gaan we dit hier doen? Ik dacht dat we vrij waren om te beslissen, dit is een keuze die men maakt. Het wordt hoog tijd dat we hier tegen die nazi toestanden in gaan. Wanneer gaat men stoppen met de vals positieve testen? Kunstmatig de cijfers opdrijven! Het enige dat telt zijn de ziekenhuisopnames. Dit zijn er een goede 200! En we zijn met 11,5 miljoen hè mensen! Stop die waanzin,doe terug normaal.
  • Steven Van den Bergh

    3 jaar geleden
    Niemand heeft verteld dat vaccinatie verplicht is, volledige vrijheid in keuze. Nu moet men niet komen bleiten dat men Corona paspoort nodig heeft voor reizen en horeca, iedereen heeft kans om dit in orde te brengen als men dit niet wil is ok moet men maar op de blaren zitten zonder andere in gevaar te brengen. Hopelijk zo snel als mogelijk hier ook
  • gustaaf carpels

    3 jaar geleden
    Vaccineren verplichten zo simpel is het Wil je genieten van sociale voordelen (kinderbijslag , werkloosheid vergoeding, ziektevergoeding, gehandikapte vergoeding, leefloon)een vaccinatiebewijs,