Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Club Brugge klopt Racing Genk en steekt Supercup op zak na spectaculaire minuten net voor en net na rust

SupercupLeuke avond voor Club Brugge in een sfeervol Jan Breydel, waar blauw-zwart voor de 16de keer in de geschiedenis de Supercup won. Met een speciale vermelding voor debutant Senne Lammens, die zich met een handvol reddingen in de kijker speelde. De kampioen won met 3-2 van bekerwinnaar KRC Genk.

69 reacties

  • Frankie A S Goethals

    3 jaar geleden
    Ik denk dat Nico Baelde gelijk heeft. Geen enkele Club-supporter zal ooit toegeven dat een andere ploeg beter was als ze verliezen, vandaar dat 'echte' waarschijnlijk. Nostalgie, traditie, winnen, superkampioen, etc. is altijd mooi om op terug te blikken. Maar zoals altijd, de toekomst aan de jeugd, het heden! Zij die over 3 jaar het mooie weer gaan maken op het veld. In die toekomst moet men investeren en geduldig zijn, maar ook vooruitkijken en zien wat anderen nu nog niet zien in Neerpede!
  • johny mertens

    3 jaar geleden
    Als dit de nieuwe trend is een lichte penalty krijgen dan is de kampioen al gekend.Sommige moeten snel medicatie krijgen tegen de vallende ziekte
  • nico baelde

    3 jaar geleden
    Echte voetbalsupporters kunnen toegeven dat een andere ploeg beter is. Successupporters zoals o.a. Albert leven in het verleden en zien niet in dat het heden telt en niet het verleden. Wat baat het als je vroeger de mooiste vrouw van de streek had als nu blijkt dat ze de grootste kreng van de streek is?
  • FILIP COUVREUR

    3 jaar geleden
    Landskampioen speelt altijd thuis tegen de bekerwinnaar om de supercup @mascotti
  • wim collaert

    3 jaar geleden
    Vergeet niet dat ze thuis speelde met 10.000 supporters en weeral het geluk kende dat ze een strafschop hadden want 3-2 is helemaal niet slecht voor Genk die niet thuis speelde en zonder supporters