McKenzie (l) in duel met Mbamba (r)
Volledig scherm
PREMIUM
McKenzie (l) in duel met Mbamba (r) © Photo News

ONS RAPPORT. Publieksentertainer en drie andere Club-spelers halen 7/10, Genk trekt met twee buizen naar Limburg

Belgisch voetbalDe regerende kampioen versloeg de bekerhouder: 3-2. Solide scores bij Club Brugge, waarbij vier spelers - onder wie de schrik van Jukleröd en een publieksentertainer - een 7/10 krijgen. Racing Genk trekt na de Supercup met twee buizen naar Limburg. Hieronder ons rapport. 

14 reacties

  • Jacques Hillaert

    3 jaar geleden
    Deketelaere is gewoon beter dan de rest, maar daar moet je voetbalkenner voor zijn
  • Patrick Braekeveldt

    3 jaar geleden
    De Clubbashers zijn er weer als de kippen bij om hun gal te spuien ,de frustraties van de voorbije seizoenen zijn blijkbaar nog altijd niet doorgespoeld !
  • Sjonny Martero

    3 jaar geleden
    Deketelaere 6? Wat heeft men tegen die jongen?
  • Theo Collewaert

    3 jaar geleden
    Verborgt : Heb je dat allemaal zelf verzonnen of is het pure frustratie omdat zowel De Ketelaere en zeker Vananken de beste spelers van Belgie zijn en dat die niet bij uw club spelen ? De Ketelaere wordt een zeer grote en zal het een stuk verder brengen dan danseur Doku, 30 miljoen zal bijlange niet genoeg zijn om hem aan te werven.
  • Hans Willems

    3 jaar geleden
    Lodewijk, wat denk je dat de brugge fans willen? Van ons mag hij gerust heel zijn leven bij brugge blijven en zo ons nog vele titels bezorgen. Denk je echt dat wij daar wakker van liggen? Het zijn precies meer de fans van andere ploegen die er wakker van liggen