Spike Lee
Volledig scherm
Spike Lee © AFP

Oeps: Spike Lee kondigt winnaar Gouden Palm in Cannes per ongeluk veel te vroeg aan

CelebritiesChaos ten top in Cannes: regisseur Spike Lee heeft gisterenavond direct bij aanvang van de ceremonie rond de Gouden Palm per ongeluk de winnaar aangekondigd. Normaliter is het de bedoeling dat de hoofdprijs van het festival als laatste wordt bekendgemaakt. “Ik heb geen excuses." 

1 reactie

  • fred realist

    3 jaar geleden
    Is dat nu allemaal zo erg? Nu weten we de winnaar vroeger.
  1. Arts Geert Meyfroidt ontfermt zich in ‘Special Forces’ als vaderfiguur over rekruten: “Fatma gaf me een bezorgde waarschuwing”
    PREMIUM
    TV
    15

    Arts Geert Meyfroidt ontfermt zich in ‘Special Forces’ als vaderfi­guur over rekruten: “Fatma gaf me een bezorgde waarschu­wing”

    Goede afspraken maken een goed koppel. Zij zou koken op tv, hij zich fysiek laten afbeulen. “Eerlijk verdeeld? Ik denk dat Fatma nóg harder heeft afgezien in ‘Celebrity Masterchef’ dan ik in ‘Special Forces’”, vertelt Geert Meyfroidt (52). De intensivist uit het UZ Leuven - en intussen verloofde van VRT-anker Fatma Taspinar (42) - is de oudste van de bende rekruten en dat maakte het thuisfront ongerust. “Maar ooit heb ik een soldaat van de Special Forces verzorgd, voor hém moest ik dit doen.”
  2. “In 11 jaar heeft hij slechts 3 maanden in Zweden gewoond”: prinses Madeleine en haar man keren terug naar haar thuisland, maar of hij daar blij mee is?
    PREMIUM
    Royalty

    “In 11 jaar heeft hij slechts 3 maanden in Zweden gewoond”: prinses Madeleine en haar man keren terug naar haar thuisland, maar of hij daar blij mee is?

    Na een jaar van speculatie en vraagtekens is het dan toch zover. Prinses Madeleine (41) en Chris O’Neill (49) hebben hun villa in Florida verkocht, waardoor hun terugkeer naar Zweden nu echt dichterbij komt. Er blijft volgens ‘Story’ echter onzekerheid heersen, vooral over de toekomst van haar echtgenoot. Hij kon zich eerder al niet thuisvoelen in het thuisland van zijn vrouw en worstelt met zijn plaats binnen de koninklijke familie. “Getrouwd zijn met een prinses heeft mijn leven gecompliceerd.”