Aili waarschuwt andere vrouwen nadat twee mannen haar en vriendin wilden drogeren in bar

De populaire TikTokster Aili van @aili.likes.adventure haalt miljoenen views met een getuigenis over een nachtje uit waarbij twee mannen haar en haar vriendin een drankje met een verdovend middel gaven. “Het ene moment kon mijn vriendin met mij dansen en praten, het volgende strompelde ze rond en kon ze nog amper een zin vormen”, zegt ze. 

  1. EXCLUSIEF. Onze reporter in dorpje op Tenerife waar Vlaamse koppel verdween: “Laura had geen goed gevoel bij dat gesprek”
    PREMIUM
    10

    EXCLUSIEF. Onze reporter in dorpje op Tenerife waar Vlaamse koppel verdween: “Laura had geen goed gevoel bij dat gesprek”

    Het mysterie wordt alleen maar groter. Wie bracht de Vlaamse Laura (66) gruwelijk om het leven op Tenerife? Waar zijn haar man Marc (71) en hun auto? Onze reporter ging op zoek naar antwoorden in Callao Salvaje, het kuststadje waar het koppel plots verdween. Hij sprak er met bevriend koppel Gilbert en Renée en met buurman Daniel: “Die dag bedreigde een man Laura aan de telefoon.”
  2. Amerikaanse basketbalster Brittney Griner vertelt voor het eerst over negen maanden in Russische gevangenis: “In mijn eerste cel lagen bloed, uitwerpselen en een groot mes”
    PREMIUM
    3

    Amerikaan­se basketbal­ster Brittney Griner vertelt voor het eerst over negen maanden in Russische gevangenis: “In mijn eerste cel lagen bloed, uitwerpse­len en een groot mes”

    Brittney Griner (33), de Amerikaanse basketbalspeelster die in 2022 negen maanden in een Russische cel werd opgesloten omdat ze betrapt was op het bezit van cannabisolie, deelt voor het eerst haar ervaringen. In een interview met tv-zender ABC getuigt ze dat ze tijdens haar gevangenschap zelfmoord heeft overwogen. Die mogelijkheid had ze ook, want in haar cel vond ze al op de eerste dag een groot mes. Dit is haar verhaal, gebaseerd op dagboeknotities die ze opschreef in de marges van een sudoku-boekje en een bijbel die ze bij had.