Mauri Vansevenant een week voor de olympische wegrit op Mount Fuji.
Volledig scherm
PREMIUM
Mauri Vansevenant een week voor de olympische wegrit op Mount Fuji. © Instagram

Remco Evenepoel en Mauri Vansevenant razendsnel aangepast aan jetlag en hitte: “Ze zijn superenthousiast over parcours”

Olympische SpelenVroeger dan verwacht verkenden Remco Evenepoel (21) en Mauri Vansevenant (22) afgelopen weekend als eerste Belgen het parcours van de wegrit op de Olympische Spelen. Het duo kroop in een verzengende hitte liefst zes uur in het zadel - en of het enthousiasme groot was. “Pittig, maar niet onoverkomelijk”, vonden ze. En een traject perfect op maat van Wout van Aert. 

6 reacties

  • pierre samaey

    3 jaar geleden
    Ik denk dat Wout op de weg de enige Belg is die medaille kan pakken, en voor de tijdrit hetzelfde. Toen Greg goud won was dat mooi maar de meeste mensen zijn vergeten dat het door een valpartij kwam van renners voor hem anders was het niets geweest.
  • Linda Wellekens

    3 jaar geleden
    Allez vooruit, jongens, wij gaan daar vanalles winnen :-D
  • Marc Van Leeuwen

    3 jaar geleden
    Die tijdrit is altijd puur specialistenwerk en er zijn er betere dan Remco en Wout. Puur tijdverlies voor onze jongens vrees ik. En een wegrit is altijd een loterij, en ook zelfs de beste wint niet altijd. Ons de eerste plaats toekennen is het vel van de beer verkopen voordat hij geschoten is.
  • Jan Diecx

    3 jaar geleden
    Remco, we gunnen jou en Wout zeker een medaille. Welk land heeft 2 kandidaten voor de tijdrit? Geen enkel buiten ons klein Belgie. Veel succes en geniet ervan.
  • luc matton

    3 jaar geleden
    Remco, alhoewel ik geen fan van u ben, hoop ik dat ge een medaille pakt.