Prinses Delphine.
Volledig scherm
Prinses Delphine. © Photo News

Prinses Delphine wil morgen stevig statement maken op nationale feestdag

RoyaltyNadat ze in oktober vorig jaar officieel als dochter van koning Albert (87) werd erkend, zal prinses Delphine (53) op de nationale feestdag voor het eerst verschijnen op het traditionele defilé aan het koninklijk paleis. De kersverse royal zal daar via haar outfit een bijzonder statement maken. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

16 reacties

  • Emi Hergersberg

    3 jaar geleden
    In plaats van te paraderen was ze beter gaan helpen bij de overstromingsramp. Het leger en de rest van de familie ook.
  • Luc Gorrebeeck

    3 jaar geleden
    Dit circus loopt op zijn laatste pootjes ! Hopelijk toch !
  • Katia Mistianes

    3 jaar geleden
    Nu kan men begrijpen waarom koning Albert zo terughoudend was om zijn dochter ter erkennen: om de andere kinderen te sparen van dergelijke vernederingen. Het optreden van Delphine was volledig ongepast. Allereerst haar arrogante smile in de huidige ramp-omstandigheden: misplaatst. Dan haar outfit: reclame maken voor uw eigen firma op een defilé, ongepast. En ten derde, opvallend gekleed lopen tegenover de sobere kledij van de andere vrouwelijke royals is oneerlijke en unfaire aandachttrekkerij.
  • willem piening

    3 jaar geleden
    Als nazaat van de familie der Hutingen vraag ik mij toch af waarom de "pers" in het algemeen zoveel interesse toont voor een Koningklijke familie die enkel nog een symbool functie heeft? Zijn de "schandalen" die elke familie heeft dan zo belangrijk? Of is dit een afleiding van de politieke situatie van het Land in Kwestie? Moge ieder het zijne er van denken wat het wil.
  • Iris Debondt

    3 jaar geleden
    Hoor ze het nog zeggen toen ze rechtszaken startte. 'het is enkel maar om herkend te worden' 'wil geen geld' 'enkel herkenning van mijn vader'. En nu wil ze overal erbij zijn..... Ja het is zijn kind maar je kan ook herkend worden zonder al die aandacht te willen zoals de andere kinderen.