©  GOYVAERTS/GMAX AGENCY

Lamkel Zé maakt het weer te bont in de kleedkamer en dreigt nu zelfs met Wet van ‘78

Didier Lamkel Zé (24) maakt het weer bont bij Antwerp. Nadat hij zijn online geflirt met Anderlecht-fans op Instagram had gedeeld, zette hij maandag ook de kleedkamer op stelten.

dvd, dige

LEES OOK: Antwerp speurt nog naar extra spits: “In het verhaal Mbokani konden we niet meegaan”

Hij was daar niet welkom, omdat hij met de beloften traint, en weigerde weg te gaan, waarna hij weer van alles begon te bekladden en onder meer ‘Lamkel le king’ op de muur kribbelde. Het escaleerde even, maar hij vertrok alsnog.

Omdat hij vindt dat Antwerp nog altijd te veel voor hem vraagt, dreigt hij er intussen ook mee om de Wet van ‘78 toe te passen en zijn contract te verbreken, maar in dat geval moet hij twee jaar loon ophoesten, wat neerkomt op een goeie 600.000 euro maal twee. Een peperdure operatie, waarvoor hij alleen kan kiezen als hij dat elders via tekengeld of een riant salaris kan terugverdienen. Intussen kreeg hij van de club ook officieel te horen dat hij geen deel meer uitmaakt van de A-kern en niet meer in de vestiaire mag komen. Het is nu afwachten hoe dit geschil tussen speler en club wordt opgelost. Hij blijft bij de beloften, net als Guy Mbenza. De aanvaller mag vertrekken, Seraing probeert hem zoals gemeld te huren.