Lowlands-bezoekers moeten voorlopig nog even afwachten of het festival in Biddinghuizen wel doorgaat dit jaar.
Volledig scherm
Lowlands-bezoekers moeten voorlopig nog even afwachten of het festival in Biddinghuizen wel doorgaat dit jaar. © EPA

Nog geen duidelijkheid over Nederlandse Lowlands en andere festivals

FestivalsHet blijft onduidelijk of en hoe grote Nederlandse festivals zoals Down the Rabbit Hole en Lowlands vanaf 13 augustus door kunnen gaan. Evenementenorganisatoren hoopten vandaag in gesprek met het kabinet meer duidelijkheid te krijgen, maar die blijft vooralsnog uit.

0 reacties

  1. EnergyVision introduceert gratis zonnepanelen met goedkoper stroomcontract: een interessante formule?
    Mijnenergie

    EnergyVisi­on introdu­ceert gratis zonnepane­len met goedkoper stroomcon­tract: een interessan­te formule?

    Gratis zonnepanelen én goedkopere stroom: dat is het model waarmee EnergyVision Vlaanderen wil veroveren. De energiespeler werkt volgens het derdebetalersysteem. De installatie van de zonnepanelen is gratis. Aan EnergyVision betaal je voor de opgewekte elektriciteit die je verbruikt. Mijnenergie.be analyseert de opmerkelijke formule, waar ook mede-investeerder Marc Coucke via zijn investeringsmaatschappij Alychlo zijn schouders onder zet.
  2. “Al genoeg eenheidsworst in onze maatschappij”: dj Nico Morano heeft klik met Voodoo Village
    1

    “Al genoeg eenheids­worst in onze maatschap­pij”: dj Nico Morano heeft klik met Voodoo Village

    Going Out With a Bang. De festivalzomer zit er zo goed als op, maar kent met Voodoo Village in Grimbergen zaterdag en zondag nog een waar hoogtepunt. Niet in het minst voor Nico Morano (42), dj uit Zemst die met zijn vrouwvriendelijke melodische techno steeds meer naam en faam maakt en al hard uitkijkt naar dit weekend. Niet alleen omwille van de zon die straks door de bomen van het bos rond het ‘s Gravenskasteel in Humbeek zal schijnen, ook en vooral omdat de zogenaamde boetiekfestivals helemaal zijn ding zijn. Morano: “Nergens is de passie en authenticiteit groter.”