Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Strengere coronaregels in Italië, besmettingen pieken na gewonnen EK-finale

Ook in Italië stijgt het aantal coronabesmettingen.  Het zet de Italiaanse overheid aan om de zogenoemde ‘Green Pass’ versneld in te voeren. Donderdag wordt een nieuw decreet verwacht dat vanaf aanstaande maandag de pas verplicht maakt om toegang te krijgen tot restaurants, bioscopen en evenementen en om te reizen in het openbaar vervoer. 

18 reacties

  • Andy De Schieter

    3 jaar geleden
    Alles laten doorgaan zijn enkel economische beslissingen.
  • Jurgen VERLINDEN

    3 jaar geleden
    Schitterend gezegd Wim Hermans. De groepsimmuniteit is idd volop zich aan het realiseren. We tellen toch ook niet dagelijks de griep en verkoudheids gevallen. Ongelooflijk dat er toch nog echt verstandige mensen zijn die veel verder denken.. Helaas is het overgrote deel van ons bevolking zo gebrainwashed als iets.. Niks helpt daartegen. Alleen als ze het heb alle dagen in het nieuws of op sociale media zeggen, zullen ze pas gerust zijn. Je kan een bevolking volledig manipuleren, zie Hitler
  • Joel Vandermeeren

    3 jaar geleden
    Dat er terug een golf ging komen door het kudde gedrag wist elk normaal denkende mens. In mei hadden we dit al in gedachten en voila het komt weer eens uit. Die mondmaskers zorgen er wel voor dat ik 2 j al niet meer verkouden ben geweest.
  • Sonia Vandeleene

    3 jaar geleden
    Mensen die volledig zijn gevaccineerd kunnen ook besmet worden maar de kans om in ziekenhuis te belanden is 1% maar voor niet gevaccineerde is dat mss wel 30% en wie gaat dat allemaal betalen, juist wij. Ik zit er niets mee in te betalen voor iemand die volledig is gevaccineerd en besmet is door iemand die niet is gevaccineerd dan dat ik 1 eurocent zou moeten betalen voor zij die niet gevaccineerd zijn en maar feesten en doen alsof er niets is. Zulke lui zou men de volle pot moeten laten betalen
  • Danny Govaerts

    3 jaar geleden
    Het was gewoon dom om de voetbal te laten door gaan ze wisten dat er virussen zouden worden overgedragen. Zo wel tijden de wedstrijden als door de kijkers op tv en in kroegen. Maar het zal niet het laatste evenement zijn dat door domme politiekers toegelaten wordt het gaat eenmaal om prestige en geld. Goed dat de mensen van tomorrow land beslist hebben om niets te doen anders gaat het hier ook massaal besmettingen geweest. Hospitalen hadden overgelopen van patiënten .