EPA
Volledig scherm
© EPA

Britney Spears waarschuwt haar familie in nieuw bericht op Instagram: “Ik ben nog lang niet uitgepraat”

CelebritiesBritney Spears (39) is niet meer te stoppen. Na haar emotionele getuigenis in de rechtbank, die ondertussen al dateert van 23 juni, neemt de zangeres geen blad meer voor de mond. Zo haalde Britney op sociale media al eerder uit naar haar familie en in een nieuw bericht op haar Instagramaccount doet de popzangeres nu hetzelfde. “Geloof me, ik heb nog lang niet alles verteld.”

4 reacties

  • Gerrit Maes

    3 jaar geleden
    U nie laten doen En zorgen dat die leegzuigers u alles moeten terug betalen
  • Natascha VERCAUTEREN

    3 jaar geleden
    Als alles waar is wat geschreven word en gezegd,zou er een onderzoek moeten worden uitgevoerd dat iederee controleerd die het zover heeft laten komen.Dokters,advocaten,familie,rechters,...Want als alles waar is,moet er veel gebeurd zijn het daglicht niet mag zien.Ook controleren tot op de dollar,waar haar geld naartoe is gegaan.Naar wie allemaal.Trek deze beerput maar jelemaal open zou ik zeggen.Maar dat zal nooit gebeuren.
  • Sharon Vandewaetere

    3 jaar geleden
    Ze heeft lang genoeg moeten zwijgen! Hoog tijd dat ze de kans krijgt om te tonen dat ze weer zelfstandig kan leven en zelf kiest hoe ze haar fortuin beheert.
  • Patrick De pauw

    3 jaar geleden
    Zij moet haar wil doordrijven want gans haar familie soupeert haar fortuin op in samenspraak met haar vader die denkt alle recht te hebben!draai hem maar een loer meiske