Archiefbeeld. Jennifer Lopez (links) en Ben Affleck tijdens een honkbalwedstrijd in Boston, Verenigde Staten. (11/10/2003)
Volledig scherm
Archiefbeeld. Jennifer Lopez (links) en Ben Affleck tijdens een honkbalwedstrijd in Boston, Verenigde Staten. (11/10/2003) © European Press Agency (EPA)

Jennifer Lopez en Ben Affleck bevestigen relatie met kusfoto op Instagram

CelebritiesJennifer Lopez heeft voor het eerst een foto van haar en liefje Ben Affleck gedeeld op Instagram. Er gingen al hardnekkige geruchten over de relatie, maar nu bevestigt het koppel het eindelijk zelf.

  1. Billie Leyers en haar lief Jasper brengen samen een plaat uit: “Het is niet altijd een voordeel om als koppel samen te werken”
    PREMIUM
    Muziek

    Billie Leyers en haar lief Jasper brengen samen een plaat uit: “Het is niet altijd een voordeel om als koppel samen te werken”

    “Er is altijd iets dat je aan je lief wil veranderen, maar we koesteren onze verschillen steeds meer.” Tegenpolen Billie Leyers (29) en Jasper Maekelberg (35) zijn al zes jaar een koppel, maar nu pas is hun allereerste muzikale baby geboren. Hun EP ‘Oh Yes’ is het bewijs dat ze muzikaal ook een magische match zijn. Met Oyesono hopen ze internationaal te touren. Maar daarnaast zijn ze een doodgewoon koppel dat kibbelt over huishoudelijke taken. “Jasper kan heel goed koken, maar hij doet het te weinig.”
  2. Pikantere songs, meer volwassen fans en bijgevolg ook roddels voor K3: “Enkel wij kennen de echte waarheid erachter”
    PREMIUM
    muziek

    Pikantere songs, meer volwassen fans en bijgevolg ook roddels voor K3: “Enkel wij kennen de echte waarheid erachter”

    ‘Ik ben een poesje, strijk op je neer en neem de teugels.’ Rode oortjes met hun ‘Beest’ in ‘Liefde voor muziek’. En nu hun musical van ‘De 3 biggetjes’ steeds meer een rijper publiek aantrekt, vaart K3 overduidelijk een volwassenere koers. “Wij zíjn ook geen meisjes meer”, zeggen Hanne (30), Marthe (27) en Julia (21). “Maar volwassen vrouwen die niet enkel over regenbogen willen zingen.” En met een eigen mening als het op geruchten aankomt: zo reageren ze bij ons voor het eerst op de heisa rond hun liefdesleven.