Tienduizenden Brazilianen eisen afzetting van president Bolsonaro: “Buiten met deze corrupte crimineel”

Tienduizenden Brazilianen zijn gisteren de straat op getrokken om de afzetting te eisen van president Jair Bolsonaro, voor zijn aanpak van de coronacrisis. Al ruim een half miljoen Brazilianen zijn overleden aan de gevolgen van een besmetting met het coronavirus.

13 reacties

  • Jean Vangronsvelt

    3 jaar geleden
    Deze mensen zijn dezelfde schapen die in Amerika als slaven worden gebruikt door de vrijmetselaars en de ILLLUMINATI om zowel Trump als Bolsonaro van de macht te houden, zodat ze de hele wereld onder controle hebben en ze hun ding kunnen doen zoals nu bezig is. Mensen wordt wakker, uw leven en vrijheid hangt ervan af .
  • Philippe Bessemans

    3 jaar geleden
    200 000 000 Brazilianen, deze betogingen betekent niks. Als elke president moet aftreden voor 10 000 man. Kom je geen stap verder. Doet het goed denk ik. Geen Corona hysterie daar.
  • John Doe

    3 jaar geleden
    Blijkbaar is rechts gepikeerd? Ze zijn hun held beu in Brazilië! Overal ter wereld beginnen ze te begrijpen dat die clowns een gevaar zijn!
  • Fons Casteels

    3 jaar geleden
    In een democratie zijn de stemmen van het kieshokje belangrijker dan de stemmen van de straat. In dit geval is dat: meerdere miljoenen versus een paar tienduizend.
  • Joas Vanaecken

    3 jaar geleden
    Een paar 10.000den op 212 miljoen hoera. Ja ze gaan hem afzetten hoor, de meeste dromen zijn bedrog maar als ik wakker word...