Rock Ternat gaat door: "Zullen werken met Covid Safe Ticket"

Het muziekfestival Rock Ternat gaat eind augustus wel degelijk door. Dat bevestigen de organisatoren. Er zal gewerkt worden met het Covid Safe Ticket. Rock Ternat mikt op zowat 7.000 bezoekers.

Geen Pukkelpop-scenario voor Rock Ternat. “Wij gaan door”, bevestigt Rock Ternat-voorzitster Lotte Van Gestel. En om te tonen dat het menens is, zijn zopas de laatste namen aan de affiche van het muziekfestival toegevoegd. 

"Rock Ternat is veel kleinschaliger dan Pukkelpop", zegt Van Gestel. "Dat maakt het allemaal wat makkelijker om te organiseren. We zullen uiteraard ook met het Covid Safe Ticket werken. Maar voor de concrete uitwerking daarvan wachten we nog altijd op de voorschriften van de federale regering."

Rock Ternat mikt op zowat 3.500 bezoekers op elk van de twee festivaldagen. "Voor vrijdag is al 65 procent van de tickets verkocht; voor zaterdag zelfs 80 procent", weet Van Gestel. Met de toevoeging van onder andere Soulsister is de affiche van Rock Ternat nu trouwens compleet.  Rock Ternat vindt plaats op 27 en 28 augustus.

Meest gelezen