Angelina Jolie en haar zoon Maddox Jolie-PItt
Volledig scherm
Angelina Jolie en haar zoon Maddox Jolie-PItt © Photonews

Werd de zoon van Angelina Jolie voor 100 dollar gekocht?

CelebritiesDe oudste zoon van Angelina Jolie werd mogelijk voor 100 euro gekocht van zijn biologische moeder. De actrice adopteerde haar zoon in 2001 toen ze op bezoek ging in Cambodja, maar de persoon die instond voor de de adoptie, wordt nu beschuldigd voor mensenhandel. Het is dus mogelijk dat de biologische moeder van Maddox nog in Cambodja leeft.

3 reacties

  • Johan De Bruycker

    3 jaar geleden
    Ik denk niet dat de jongen zal klagen...is nu 100 miljoen waard.
  • David Vermeulen

    3 jaar geleden
    Angelina kennende zal, als ze die vind, de familie helpen. Ik ben zeker dat zij er niets van wist. Helaas gebeurd dit veel te veel. Maar waarom wilt men steeds kinderen uit anders landen? Zijn er in eigen land dan geen adoptiekinderen? Misschien moet de regering van elk land eens de papieren molen wat minder complex maken.
  • Marianne Van den Lemmer

    3 jaar geleden
    Ah ja, er zijn geen kindjes in eigen land die nood hebben aan een thuis zeker??
  1. Fans bezoeken massaal Londens café dat door Taylor Swift wordt genoemd in nieuw nummer
    Celebrities

    Fans bezoeken massaal Londens café dat door Taylor Swift wordt genoemd in nieuw nummer

    Een café in Londen trekt opvallend veel extra bezoekers nadat Taylor Swift het vermeldde in een nummer op haar nieuwe album. In het lied zingt de 34-jarige zangeres onder meer over een ex die een bar genaamd ‘The Black Dog’ ingaat. Een uur na het verschijnen van ‘The Tortured Poets Department’ zakten verschillende fans al af naar de bar in de wijk Vauxhall. Het personeel van ‘The Black Dog’ moest naar eigen zeggen zelfs fans wegsturen, omdat het er te veel waren. Voor fans blijft het trouwens nog steeds een raadsel over wélke ex Taylor nu precies zingt in het nummer.
  2. “Ik ben vereerd”: ondanks gezondheidsproblemen schittert Céline Dion als 56-jarige op cover ‘Vogue’
    Celebrities

    “Ik ben vereerd”: ondanks gezond­heids­pro­ble­men schittert Céline Dion als 56-jarige op cover ‘Vogue’

    Al twee jaar vecht Céline Dion (56) tegen het zeldzame stiff-personsyndroom (SPS), een ongeneeslijke neurologische aandoening die spasmes veroorzaakt. Een muzikale comeback zit er nog niet meteen in, maar de Canadese zangeres laat opnieuw van zich horen als... fotomodel. In het mei-nummer van de Franse ‘Vogue’ schittert ze op de cover en praat ze openhartig over haar leven en ziekte. “Vandaag ben ik een vrouw die een positief gevoel heeft over de toekomst.”
  1. KIJK. Hollywood-hartenbreker Chris Pine ziet er plots “verwilderd” uit op rode loper: “Ik geef er geen fuck meer om”
    CELEBRITIES

    KIJK. Hollywood-hartenbre­ker Chris Pine ziet er plots “verwilderd” uit op rode loper: “Ik geef er geen fuck meer om”

    Er vielen heel wat monden open tijdens de première van de nieuwe film ‘Poolman’ in Los Angeles. Acteur Chris Pine stapt er de rode loper op met een heel andere look dan we gewoon zijn van de acteur, die anders altijd strak in het pak zit. Pine heeft nu lange haren en een verwilderde baard. Hij koos ook voor een korte short en een ‘I love L.A.’-T-shirt. “Er komt een punt in je leven dat je geen ‘fuck’ meer geeft over anderen hun mening en dat je aandoet waar je zin in hebt. Ik zit duidelijk op dat punt”, verklaart de Amerikaanse acteur.
  2. KIJK. Travis Kelce en Taylor Swift veilen Eras Tour-tickets voor goede doel en dat levert gigantisch bedrag op
    CELEBRITIES

    KIJK. Travis Kelce en Taylor Swift veilen Eras Tour-tic­kets voor goede doel en dat levert gigantisch bedrag op

    Dat de concerttickets voor de Eras Tour van Taylor Swift (34) zeer gegeerd zijn, is geen geheim. Fans hebben er een flinke duit voor over, zeker als de tickets dan nog eens geveild worden door de zangeres zelf en haar vriend Travis Kelce (34). Dat deed het koppel tijdens een benefietgala van Travis’ NFL-collega (National Football League) als verrassing. “Mijn wederhelft en ik hebben zonet eens gepraat ...”, begint Kelce. “We willen vier tickets voor The Eras Tour veilen!” Een instant succes voor de geldinzameling, want de tickets gaan uiteindelijk de deur uit voor zo’n 75.000 euro.