Dieter Bacquaert
Volledig scherm
PREMIUM
© Dieter Bacquaert

Laura uit ‘Blind Getrouwd’ heeft een nieuwe vriend en is nu ook plusmama: “Ik vroeg hem meteen of hij nóg eens papa wilde worden”

ShowbizzTussen Laura Lieckens (29) en haar ‘Blind Getrouwd’-echtgenoot Sonny werd het vorig jaar niets. En ook in de daaropvolgende maanden vond ze niet meteen het dekseltje dat op haar potje past. Maar de zoektocht is voorbij, want nu is er Yorben (29). Hij is elektricien, papa van Enthe (4), én ondertussen al een halfjaar haar vriend. En ze leerden elkaar kennen op een wel heel originele manier, vertelt de verliefde Laura in dit gesprek over hun relatie, plusmama zijn en de verstandverhouding met Yorbens ex.

3 reacties

  • Patrick Verbelen

    3 jaar geleden
    Weer zo'n TV figurante die ineens komt aandraven met een nieuwe vriend, die ze eigenlijk al kende nog voor ze in ‘Blind Getrouwd’ haar intrede deed. Aan dat programma is niks echt, Fake. Zelfs in de reclame ertussen, wil men ons dingen doen geloven die niet echt zijn.
  • christianne bruyland

    3 jaar geleden
    Ik veronderstel dat ze voor dit interview ook betaald is geworden, maar eigenlijk zit ik er in de verste verte niet op te wachten, wat er met en rondom haar gebeurt.
  • Gerard Braeckmans

    3 jaar geleden
    “Ik vroeg hem meteen of hij nóg eens papa wilde worden”. Zo lok je natuurlijk een man in je bed.